Zus Kim Kardashian met enorme kater op bruiloft

Het feest dat Kim Kardashian en Kanye West aan de vooravond van hun huwelijk in Versailles gaven, was volgens de bruid een groot succes. "Iedereen had het naar zijn zin. Sommigen nuttigden alleen iets te veel alcohol", vertelt Kardashian in de talkshow van Jimmy Kimmel, die dinsdagavond wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. Een van de gasten die te diep in het glas keken, was Kims jongere zus Khloé.

"Ik moest haar de volgende ochtend wakker maken", vertelt Kardashian, die in mei met West trouwde, over het begin van haar trouwdag. "Ze lag nog te slapen toen haar make-up werd opgesmeerd. Zo dronken was ze."

Volgens Kardashian kozen zij en de 37-jarige West voor feesten in Parijs en Florence, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond, omdat die steden hun 'liefdesverhaal' vertellen. De 33-jarige realityster zou in de Franse hoofdstad gevallen zijn voor West, in Florence werd hun dochtertje North verwekt.

Dat een paar bruidsgasten op het allerlaatste moment afzegden, noemt Kardashian verschrikkelijk. "Dat was het allerergste." Wie niet kwamen opdagen in Italië, zegt de realityster niet. Ingewijden beweren al maanden dat Beyoncé en Jay-Z op het laatste moment toch verstek lieten gaan. Dat zij niet kwamen, zorgde voor een extra klus op de trouwdag. De namen van alle gasten stonden gegraveerd in de meterslange marmeren tafel waaraan werd gedineerd. "We hebben die geprobeerd weg te poetsen met witte verf."

Desondanks heeft Kardashian met volle teugen genoten van haar derde bruiloft. "Het was geweldig om dit met zo veel vrienden en familieleden te kunnen delen. We wilden dat iedereen deze liefdesreis met ons kon maken."