Megan Fox trekt graag kleren uit

Megan Fox vindt het helemaal niet erg om voor een rol minder kleren aan te trekken. "Dat hoort er al sinds het begin bij als je actrice bent in Hollywood", zei de 28-jarige actrice, die zich in films vaak in sexy pakjes hult, volgens Amerikaanse media bij een persconferentie.

"Ik schaam me er niet voor en ik heb niet het idee dat mensen mij niet serieus nemen als ik een hemdje draag", vervolgde Fox, die in februari beviel van haar tweede zoon. "Als je me niet serieus neemt als ik een hemd draag, dan is dat verdomme jouw probleem."

De actrice, die te zien was in de eerste twee Transformers-films, heeft ook geen zin in kritiek op haar keuze voor rollen. "Aan die mensen vraag ik: hoe veel geld heeft Transformers 4 opgebracht?", zegt Fox over de blockbuster die bijna 985 miljoen dollar heeft opgebracht. "Mensen kunnen klagen, maar ze gaan allemaal naar de bioscoop."

Toch is de actrice optimistisch over hoe op haar rol in Teenage Mutant Ninja Turtles, die in Nederland op 21 augustus verschijnt, gereageerd gaat worden. "Ze gaan het geweldig vinden. En zo niet, dan kunnen ze de tering krijgen, en daar is alles mee gezegd."