Priester ontvangt sms'jes uit de hel

Een Poolse priester die een demon probeerde uit te drijven bij een tienermeisje heeft een groot probleem. Marian Rajchel, een priester uit de Poolse plaats Jaroslaw, deed onlangs een poging om een duivel uit te drijven bij een Pools meisje. Rajchel had duidelijk niet goed opgelet bij de filmklassieker van William Friedkin, want zijn poging tot exorcisme mislukte jammerlijk.

Via de Austrian Times vernemen we dat de man sindsdien via zijn mobiele telefoon wordt bedreigd door de demon. Het diabolische creatuur stuurde de oude man berichten als "Zij zal niet uit deze hel komen. Ze is van mij. Iedereen die voor haar bidt zal sterven!" Nadat Rajchel via een smsje had laten weten door te gaan met bidden voor de zieleheil van het meisje ontving de priester het volgende antwoord: "Hou je bek dicht priester. Je kan jezelf niet redden. Idioot. Belachelijke oude priester!"

Rajchel waarschuwt verder dat de duivel en zijn trawanten regelmatig gebruik maken van mobiele telefoons en andere moderne technologie, meestal zonder medeweten van de eigenaars van de apparaten in kwestie.