FOK! wat een weer... Enkele regen- of onweersbuien

Welkom! De grootste hitte is voorlopig voorbij. Dit weekend ligt het kwik nog wel dik boven de 20 graden, maar vanaf maandag zullen we het met 20 tot 22 graden moeten doen. In eerste instantie is het daarbij (licht) wisselvallig weer, maar vanaf dinsdag is het weer overwegend droog. Vanmiddag vallen er op diverse plaatsen stevige buien.

Niet overal, er zullen zeker plaatsen zijn waar het de hele dag droog blijft. Daar staat tegenover dat er ook regio's zullen zijn waar de regen lange tijd met bakken uit de hemel komt en het daarbij ook flink onweert. De beste papieren op droog weer met zonneschijn hebben, zoals gebruikelijk, de kustprovincies. De maxima liggen vanmiddag tussen de 22 en 25 graden. Er staat maar een zwakke tot matige wind, dus buien kunnen dan ook lang op een bepaalde plek blijven hangen.

Morgen vallen er ook geregeld buien en lijkt de kustregio het wederom grotendeels, of misschien wel helemaal droog te houden. De temperatuur veranderd nog weinig.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Qltelharz1
Qltel is op vakantie in de Harz en maakte...

 harzQl2
...deze foto's.....

Harzql
...nabij een stuwmeer.

harzwl

harzq3