Bikes zijn more than meets the eye

Jagex introduceert 'motorbikes' in de gratis third-person MOBA-game, Tranformers Universe. De twee bots, Swagger bij de Autobots en Diabla bij de Decepticons racen en schieten vooral mee in de gevechten.

Daarnaast is het de eerste keer dat deze nieuwe strijders te zien zijn sinds de game in open bèta is gegaan. Het debuut van motorbikes in Tranformers Universe geeft spelers toegang tot bots met een grotere mate van flexibiliteit als ze in voertuigenvorm zijn en nieuwe vaardigheden, zoals cloaking, voor geavanceerde gevechtstactieken.

"We hebben al heroïsche veldslagen gezien in de eerste weken van de open bèta, maar de introductie van deze behendige bots biedt een nieuwe dimensie voor zowel Autobot- als Decepticon-spelers", aldus David Nicholson, vice-president van Tranformers Universe. "Swagger en Diabla, de eerste bots die geïntroduceerd worden sinds de start van de open bèta begin juli, laten onze toewijding zien aan het leveren van regelmatige updates, een uitgebreid scala aan personages en verdieping in de strijd."

Pc- en Mac-spelers kunnen de game installeren of direct spelen in hun browser door bij deze link te kijken.

Transformers Universe