Philip Seymour Hoffman wilde geen verwende kinderen

Philip Seymour Hoffman wilde koste wat kost voorkomen dat zijn nakomelingen zouden opgroeien als verwende snotneuzen. De acteur, die in februari op 46-jarige leeftijd overleed aan een overdosis heroïne, verwierp meerdere keren de suggestie van zijn accountant om geld apart te zetten voor zijn kroost.

Hoffman wilde niet dat zijn zoon en twee dochters werden gezien als 'trustfondskinderen', blijkt volgens de New York Post uit een gesprek dat advocaat James Cahill Jr onlangs had met Hoffmans accountant David Friedman. Cahill werd na de dood van Hoffman door de rechtbank aangewezen om de belangen van de drie kinderen van de acteur te behartigen.

In plaats van een trustfonds wilde Hoffman dat zijn geld, zo'n 35 miljoen dollar, direct naar Mimi O'Donnell zou gaan, zijn vriendin en tevens moeder van zijn kinderen. Hoffman vertrouwde erop dat zij 'voor de kinderen zou zorgen', zei Friedman volgens Cahill.

Naar verluidt zette O'Donnell Hoffman uit hun appartement voor de acteur stierf aan de gevolgen van zijn drugsverslaving. Omdat er niets verdachts in zijn testament staat, worden al Hoffmans eisen volgens Cahill gewoon ingewilligd.


Philip Seymour Hoffman wilde geen verwende kinderen (Foto: Novum)