Lily Allen vindt eigen muziek niet goed genoeg

Lily Allen heeft de kwaliteit van haar laatste album openlijk in twijfel getrokken. Hoewel de eerste singles van de plaat het goed deden, staat het nummer Our Time op een belabberde 93e plaats in de Britse hitlijst. "Misschien zijn de liedjes deze keer niet goed genoeg, wie weet", zegt de zangeres tegen The Mirror. "Ik weet wel dat ik zo snel mogelijk weer de studio in wil."

De 29-jarige Allen, die vorig jaar in januari beviel van haar tweede kind, geeft ook haar hormonen deels de schuld. "Ik heb het deze keer aan anderen overgelaten", zegt ze over de keuze voor haar verschillende singles. "Ik ga normaal op mijn gevoel af, maar misschien voelde ik me minder zeker door mijn hormonen."

Allen was tevreden met de eerste single van de plaat, Hard Out There. "Die deed het heel goed, maar toen besloten het management en het platenlabel om Air Balloon uit te brengen. Ik denk dat het niet goed is om eerst een redelijk agressief nummer uit te brengen en daarna een totaal andere kant op te gaan. Mensen moeten wel weten wat ze kunnen verwachten."