Vette gemodde Fallout 3-screenshots

Er ging een gerucht dat Fallout 4 op de gamescom gepresenteerd zou worden. Bethesda was zo vriendelijk om die droom af te schieten.  Na deze teleurstelling is er een verzameling screenshots verschenen waar Fallout 4 op zou lijken als het nu uit zou komen. 

Bethesda presenteert een Action-RPG op gamescom. De Fallout-fans voelden reeds kriebels in de buik. Pete Hines van Bethesda geeft duidelijkheid. Het betreft The Evil Within en Elder Scrolls Online.

tweet

Pc-gebruikers weten het al decennia: als je een spel wat leuker wilt maken, dan pas je het een beetje aan. Met een mod (modify = aanpassen) kun je een game mooier maken, sneller of helemaal anders. Er zijn namelijk mods om met een lightsaber van Star Wars rond te lopen, naakte vrouwen overal te zien, de doos van Metal Gear Solid te gebruiken of gewoon een oneindige hoeveelheid ammunitie te hebben. De standaarduitvoering van een spel wordt trouwens ‘vanilla’ genoemd.

Veel mods zijn er om de beeldkwaliteit te verbeteren. Denk maar aan Watch_Dogs. Voor Fallout 3 zijn er ook grafische aanpassingen gemaakt. Het mooiste resultaat (dat ik kon vinden) kun je hieronder bewonderen. Het betreft een heftig gemodde versie van Fallout 3 en dus niet Fallout 4, zoals elders op het internet wordt beweerd.

Bethesda heeft indertijd veel moeite gedaan om alle rechten van de Fallout-serie te bemachtigen. Pete Hines maakte in 2010 duidelijk dat ze niet al deze moeite deden om slechts één spel te maken. Tot de dag van vandaag is er geen duidelijkheid of er al aan het vierde deel wordt gewerkt.

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3

F3