'Matsoe Matsoe' baalt van imago rokkenjager

Joey Spaan vindt het vervelend dat hij door veel vrouwen wordt gezien als iemand die veel bedpartners heeft gehad. "Soms kan ik best last hebben van dat imago. Als ik een leuk meisje tegenkom bijvoorbeeld", zegt de dj en realityster, die vooral bekend is als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, in de Viva.

"Die denkt dan dat ik elke avond een andere vrouw naai. Haar proberen te overtuigen dat dat niet zo is, kan best lastig zijn", vervolgt Spaan, die voor de realityserie Everybody Loves Joey tevergeefs op zoek ging naar zijn ware liefde. Toch durft de realityster niet in te schatten hoe veel veroveringen hij op zijn naam heeft staan. "Ik tel ze niet." Het record van Jeroen Pauw verbreekt hij bij lange na niet. "Het val best mee, ik heb er geen tweehonderd gehad."

De 23-jarige Spaan krijgt sinds hij bekend is wel een stuk meer aandacht van vrouwen. "Als ik zou willen, zou ik bijna elke avond wel seks kunnen hebben. Ik krijg vaak bierviltjes met telefoonnummers toegeschoven. 'Den Haag is zo ver weg, slaap je bij mij?' staat er dan."

Ingaan op die verzoekjes doet de realityster naar eigen zeggen niet. "Ik besteed vaker liever mijn tijd aan muziek dan aan een vrouw die ik niet ken. Een vrouw die als een hondje achter me aanloopt, verveelt snel. Het moet wel een spelletje blijven om haar te veroveren."