Badr Hari gaat er even tussenuit

Kickbokser Badr Hari gaat er "voor onbepaalde tijd tussenuit". Hij schrijft dat op Facebook. "In aanloop naar de zomer, heb ik het nodige voor m'n kiezen gehad. En dan heb ik het niet over de liefde, sport of wat dan ook. Puur in de privé-sfeer (familie)", schrijft hij.

"Ik heb nagedacht en ben tot mijn beslissing gekomen dat het beter is voor mij om er voor een onbepaalde tijd er tussenuit te gaan. Ik wil hier geen tijd aan binden want ik wil mezelf in deze ingebouwde periode terugvinden en alles op een rijtje zetten. Ik hoop nadat ik mezelf terug heb gevonden, goed in m'n vel zit, zodat ik de mensen weer kan laten genieten van onze sport. Ik wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle steun en berichtjes die ik allemaal heb mogen ontvangen."

Badr Hari werd in februari schuldig bevonden aan een reeks mishandelingen in het uitgaansleven en een verkeersmisdrijf (een aanrijding met een voetgangster). Onder meer het belangrijkste feit in de zaak, de ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens het dancefestijn Sensation, is door de rechtbank bewezen verklaard. Hari ging tegen dit vonnis in hoger beroep.

Badr Hari heeft een tijdlang een relatie gehad met Estelle Cruijff.