Akkerman hield naar luchtje over aan seks in bos

Tim Akkerman heeft nog steeds nachtmerries van een seksueel avontuurtje in het bos. Op 15-jarige leeftijd liet de zanger in de vrije natuur zijn broek zakken om afscheid te nemen van zijn vakantieliefde, maar dat liep uit op een domper toen zij in hondenpoep rolde.

"Ik was 15, had een meisje leren kennen tijdens onze vakantie op de Veluwe en op de dag van ons afscheid zou het gaan gebeuren in het bos", vertelt de zanger in geuren en kleuren aan Veronica Magazine. "Toen we eenmaal bezig waren, rook ik ineens een enorme poeplucht. Toen ze haar hoofd optilde, bleek dat ze met haar hoofd in een hondendrol had gelegen."

De pret was toen snel over voor de inmiddels 33-jarige Akkerman. "Een enorme afknapper. Van de daad is toen weinig meer terechtgekomen. Dus doe mij maar veilig in bed." Dat bed deelt de zanger al jarenlang met zijn vrouw Stephanie. Dat hij haar ooit zal bedriegen, kan hij zich niet voorstellen. "Ik zou mezelf een eikel vinden als ik de jarenlange relatie met mijn vrouw Stephanie op het spel zou zetten voor tien seconden lol."