Miley Cyrus gelukkig met nieuwe hond

Miley Cyrus heeft eindelijk het verdriet om haar overleden hond Floyd verwerkt. Sinds een paar dagen wordt de zangeres vergezeld door schaapshond Emu. "Ik heb hem een paar dagen verborgen gehouden, want zo raar ben ik soms", schrijft Cyrus op Instagram bij een foto van haar en Emu.

Het heeft even geduurd voor de zangeres klaar was voor een nieuwe viervoeter. "Er zal nooit iemand zijn als Floyd. Wij hadden een band die zo sterk was dat niemand die ooit kan overtreffen. Maar dat probeer ik ook niet." Vlak na de dood van Floyd kreeg Cyrus van haar moeder een puppy, Moonie, maar dat beestje gaf ze weg omdat het 'te snel' kwam.

Volgens de 21-jarige zangeres heeft haar 'engel Floydy' zijn zegen gegeven aan haar nieuwe huisdier. "Ik heb gebeden of Floyd een beetje van zijn geweldige karakter kon overdragen aan Emu en dat heeft hij gedaan. Emu is heel speciaal en heel anders, dat heeft Floyd denk ik expres gedaan."

Toch doet Emu soms dingen die Cyrus aan Floyd doen denken. "Ik heb het gevoel dat dit een nieuw begin is van veel dingen. Ik voel een verandering komen."