Geen zwembaden in De Sims 4

Doe jij niets liever dan je sims heel de dag te laten zwemmen in je prachtig ontworpen zwembaden? Dan kan je De Sims 4 voorlopig even laten liggen. EA heeft bekendgemaakt dat zwembaden tijdens de release nog niet verkrijgbaar zijn. Ook peuters zullen niet direct in De Sims 4 zitten.

Er is al veel bekendgemaakt over De Sims 4, er zullen meer emoties zijn en sims zullen herinneringen hebben, maar er is ook slecht nieuws gekomen. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat zwembaden niet direct in De Sims 4 zitten. Ook peuters zitten niet direct in het spel, babies slaan de peuterfase over en veranderen direct in een kind. Of deze functies later worden toegevoegd of als DLC zullen worden aangeboden is niet bekend.

Om dit een beetje te verzachten is wel bekendgemaakt dat er meer opties zijn om fonteinen te ontwerpen en zo mooiere landschappen te creëeren. Tevens is het mogelijk om in dezelfde game te verhuizen naar een compleet nieuwe buurt.

De Sims 4 komt 4 september voor Windows uit in Europa, twee dagen later dan in de Verenigde Staten. Over een releasedatum voor Mac is niets bekend, over mogelijke consoleversies evenmin.


Sims 4 zonder zwembaden