Polluitslag: Geert Wilders meest ongewenste buur

Uit een poll onder de FOK!-ers blijkt dat het merendeel Geert Wilders niet als buurman zou willen. Uit de reacties blijken als motivatie hiervoor onder andere dat de beveiliging dan ook jou in de gaten houdt en een mogelijke aanslag waar je deelgenoot van kan worden, omdat Wilders.

Zij die de politicus wél als buurman willen, noemen de beveiliging een extra voordeel of vinden de andere twee opties te gewelddadig of nog veel verwerpelijker. Pfaffke verwoordde duidelijk ze geen van drie te willen als buur. Die optie ontbrak jammer genoeg deze keer. Arjentjuh86 daarentegen heeft tegen geen van drieën bezwaar.

De eerstvolgende die men niet als buur zou willen is de veroordeelde pedoseksueel Sytze van der Velde. Vrees voor demonstranten en mogelijke (gewelddadige) acties worden bij deze buur hoofdzakelijk genoemd als reden. De vrees dat hij kinderen zou pakken speelt minder een rol.

Volkert van der Graaf op drie is hoofdzakelijk ongewenst omdat men een aanslag op hem vreest en daarvan mede slachtoffer zou kunnen worden. De vrees dat Volkert buren omlegt wegens een meningsverschil of niet-vegetariër zijn speelt een minder grote rol. Wel werd nog genoemd dat Volkert ongewenst is omdat hij de enige Nederlander is die een succesvolle aanslag op de democratie heeft gepleegd en daarom het meest verachtelijk is.