Man (23) bezwangert stiefdochter (14)

In het Nieuw-Zeelandse Wairarapa diende deze week een wel heel opmerkelijk rechtszaak. Een 23-jarige man heeft namelijk zijn 14-jarige stiefdochter zwanger gemaakt. Dat terwijl de beste man juist bezig was samen met zijn vriendin, de moeder van het meisje, een kind te krijgen.

De Kiwi raakte in april 2011 bevriend met het toen elfjarige meisje en haar moeder. Uiteindelijk kreeg hij een seksrelatie met de moeder van het kind. Twee jaar later besloot hij bij moeder en dochter in te trekken.

De jongeman en zijn vriendin besloten zelf ook een gezamenlijk kind te verwekken, en gingen in de slaapkamer aan de slag. Zijn gedachten gingen tijdens de vrijpartijen echter uit naar de minderjarige dochter van zijn vriendin, op wie hij inmiddels verliefd was geworden.

Het meisje bleek echter ook verliefd op haar nog jonge stiefvader, zodat ook tussen hen iets moois opbloeide. Het duurde dan ook niet lang, of het jonge stel werd hevig zoenend in bed aangetroffen. Desondanks ging er nog geen belletje rinkelen.

Pas toen het meisje eenmaal veertien lentes was, bleek zij zwanger te zijn van een jongetje. Omdat de stiefvader ontkende haar te hebben bezwangerd, besloot de politie een dna-test af te leggen. En inderdaad, de man bleek de vader te zijn van zijn eigen stiefkleinzoon.

De man heeft bekend seks te hebben gehad met zijn stiefdochter en verliefd op haar te zijn. Ook gaf hij toe een surrogaatkind te willen verwekken voor de moeder van het meisje. De rechter streek dan ook over zijn hart, en legde de jongeman slechts een jaar thuisdetentie op.