'Reinout Oerlemans pakt normale leven weer op'

Reinout Oerlemans voelt zich stukken beter nadat hij in maart door een hartaanval werd getroffen. "Het normale leven keert weer langzaamaan terug", zegt zijn vrouw Daniëlle in het AD. "Reinouts herstel verloopt zeer voorspoedig en het gaat weer goed met hem."

Gerard Joling, die geregeld met de tv-producent samenwerkte, onderstreept dat. "Man, wat ziet hij er weer top uit." Oerlemans, die dinsdag zijn 43e verjaardag vierde, stuurde aan de vooravond van zijn verjaardag een brief naar vrienden en relaties om te bedanken voor alle steun. Ook Joling ontving het dankwoord. "Een sympathiek en lief gebaar van hem."

De zanger vindt het knap hoe Oerlemans omging met de moeilijke periode. "Het is ook niet niks. Het ene moment sprong hij een gat in de lucht over de verkoop van zijn bedrijf aan het Amerikaanse Warner, het andere moment vocht hij voor zijn leven."

De tv-producent is nog steeds van plan om van de zomer met zijn gezin naar Los Angeles te vertrekken. Oerlemans verkocht begin dit jaar zijn bedrijf Eyeworks aan Warner. De producent gaat het bedrijf daar leiden.