Doe mee aan de FOK! WK pool - laatste kans!

Over een dikke week is het dan eindelijk zover. Dan begint in Brazilië het WK voetbal. We zijn lichtelijk aan de late kant, maar vandaag start FOK! met zijn WK pool!

In de FOK! WK Pool is het de bedoeling dat je van alle wedstrijden de uitslagen voorspelt. Elke voorspelling levert na afloop van een wedstrijd een bepaald aantal punten op. Daarnaast kan je nog extra punten vergaren door het aantal getrokken kaarten juist te voorspellen. Alle spelregels kan je op deze pagina nog eens nalezen.

Ook worden er voor en wellicht ook gedurende het toernooi extra vragen gesteld, waardoor je je persoonlijke score aanzienlijk kan opschroeven. Op dit moment staan er al een aantal vragen. Mochten er tijdens het toernooi nog extra vragen worden gesteld dan zal te zijner tijd nog een aankondiging worden geplaatst. Dus hou de website goed in de gaten!

Op dit moment is het nog niet bekend of er prijzen te winnen zullen zijn. Mocht hier verandering in komen dan zullen we dat ook uiteraard ook aan jullie laten weten. Er staat sowieso eeuwige roem op het spel! Er kunnen, net als bij onze managerspellen, ook weer subleagues worden aangemaakt. Hoe dat werkt vind je ook terug op de spelregelpagina.

Mocht je na het lezen van dit bericht mee willen doen aan de FOK! WK Pool; Maak dan nu de start met je voorspellingen! Je hebt nog tot donderdag 12 juni 2014 21:59 uur om alle poulewedstrijden van een uitslag en een totaal aantal kaarten te voorzien.

Het is wel een vereiste dat je over een FOK!account beschikt! Heb je deze niet? Dan kan je die hier aanmaken.