Van Erven Dorens twijfelt nu al over Surpriseshow

Beau Van Erven Dorens zet nu al grote vraagtekens bij zijn deelname aan de nieuwe Surpriseshow van SBS6. Afgelopen weekeinde werd door een promotiefilmpje duidelijk dat hij het programma, waarmee Huisman jarenlang succes had, gaat presenteren.

"Of ik het ga doen, weet ik niet meer", zei Van Erven Dorens maandagochtend in het radioprogramma van Giel Beelen. "Ik heb natuurlijk helemaal geen zin in al dat gezeik eromheen", doelt hij op berichten van afgelopen weekeinde waarin wordt gesteld dat hij Henny's show zou hebben ingepikt. "Ik had het plan om er een hele gezellige, positieve show van te maken. Maar als het allemaal zo wordt gedraaid, heb ik er niet meer zo'n zin."

Volgens Van Erven Dorens stond vast dat Huisman een rol krijgt in de show. "Er is een heel leuk segment ingeruimd voor Henny en ik hoop dat het allemaal leuk wordt voor hem." Zelf heeft hij er 'helemaal geen zin meer in'. "Wat heeft het voor zin om zo'n programma te maken als mensen je dat niet gunnen. Ik heb geen zin in dat gedoe eromheen. Ik wil een positief programma maken", zei de presentator, waarna hij de telefoon ophing.