Kate ontkent zwangerschap met gin en whisky

De Britse hertogin Kate heeft duidelijk gemaakt dat ze niet zwanger is. Bij een officieel bezoek aan Schotland met haar man William dronk ze gin en whisky. De afgelopen tijd wordt in de Britse roddelpers met enige regelmaat gespeculeerd over een zwangerschap van Kate, die in juli vorig jaar van haar eerste kind beviel.

De 32-jarige Kate snoepte op een dorpsmarkt van haverkoekjes, ijs en bewonderde bloemen. Bij een stalletje van een lokale stokerij proefde ze gin met tonic. "Ik zou deze gin eigenlijk niet moeten nemen, want ik heb al whisky gehad bij Glenturret", zei de hertogin volgens David Lang van de stokerij, die zijn verhaal deed tegenover het Amerikaanse blad People. Kate vond haar drankje heerlijk, aldus Lang.

Voor het bezoek aan de markt waren de hertogin en haar man te gast bij de Glenturret-stokerij, bekend van de Famous Grouse-whisky. Toen het paar in april een bezoek bracht aan Nieuw-Zeeland, drukte Kate ook al roddels over een zwangerschap de kop in door een glas wijn te drinken.