Chelsea wil Lavezzi weghalen bij PSG

Chelsea hoopt weer zaken te doen met Paris Saint-Germain. Na de transfer van David Luiz naar Parijs, legt Ezequiel Lavezzi mogelijk de omgekeerde weg af. Chelsea heeft opnieuw bij Paris Saint-Germain geïnformeerd naar de mogelijkheid om Lavezzi (29) over te nemen, weet Goal.

De Londenaren zochten al toenadering tot de Fransen rond de kwartfinales van de Champions League. Lavezzi is al langer in beeld bij The Blues, die PSG wisten te elimineren in het miljoenenbal.

Handel
Lavezzi kan op Stamford Bridge ruim één ton per week verdienen. De 29-voudig Argentijns international moet samen met Diego Costa de aanvalslinie van Chelsea van nieuwe impulsen voorzien. Costa komt zo goed als zeker over van Atlético Madrid. De centrumspits kost de Londenaren naar verluidt 39 miljoen euro.

Vorige week rondde Chelsea en PSG de transfer van David Luiz af. De Braziliaan, duurste verdediger ooit, verhuist voor zo'n vijftig miljoen euro van Londen naar Parijs. Rond de onderhandelingen over de verdediger, spraken beide clubs ook over Lavezzi. De Argentijn moet Oscar gaan vervangen op Stamford Bridge.

Oscar
Manager José Mourinho is niet helemaal tevreden over de prestaties van Oscar. De Portugees vindt de Braziliaans international te wisselvallig acteren. Oscar was in de eerste seizoenshelft één van de smaakmakers bij Chelsea, maar wist zijn goede vorm niet vast te houden in het nieuwe kalenderjaar.

Juventus en PSG zouden de situatie rond de WK-ganger in de gaten houden. Chelsea zou naar verluidt vijftig miljoen euro vragen voor Oscar. De Engelsen zouden de Braziliaan (of de transfersom) kunnen inzetten om de gewilde Paul Pogba los te weken bij Juventus. De Fransman staat hoog op de verlanglijst van Chelsea.