George Michael met spoed naar ziekenhuis gebracht

George Michael is vorige week donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 50-jarige zanger werd door twee ambulances opgehaald bij zijn woning in Londen, bevestigen woordvoerders van de hulpdiensten aan diverse Britse media. Michaels opname kwam woensdagnacht aan het licht. Wat hij mankeert, is onduidelijk.

"We werden iets voor 08.00 uur opgeroepen", vertelde een woordvoerder van de Londense ambulancedienst aan Britse media. "We hebben twee ambulances gestuurd om een patiënt, een man, te behandelen. Hij is naar een ziekenhuis gebracht."

Een vriend van de zanger schakelde de hulpdiensten in, schrijft de Daily Mail. De ambulancebroeders zouden vier uur bezig zijn geweest in het huis van de zanger, voordat hij naar een ziekenhuis werd gebracht. Of Michael nog steeds in het ziekenhuis ligt, is onduidelijk. Zijn woordvoerder liet boulevardkrant The Sun weten dat er geen reden is voor paniek. "George Michael was in het ziekenhuis voor een paar routineonderzoeken. Verder is er niets te melden."

Michael zit de afgelopen jaren geregeld in de lappenmand. Eind 2011 lag hij lange tijd in een ziekenhuis in Wenen, nadat hij een zware longontsteking had opgelopen. Die longontsteking werd de zanger naar eigen zeggen bijna fataal. Vorig jaar mei was Michael betrokken bij een ongeluk op de Britse snelweg en werd hij met een hoofdwond per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.