Kardashian en West beginnen aan huwelijksfeest

Kim Kardashian en Kanye West trappen vrijdag officieel hun huwelijksfeest af in Parijs. De realityster en de rapper, die eerder deze week al aankwamen met hun dochtertje North, hebben meerdere feestjes gepland in de Franse hoofdstad.

Familieleden en vrienden worden vrijdagavond getrakteerd op een uitgebreid diner op een onbekende locatie. Vervolgens krijgen ze een privérondleiding door het paleis van Versailles, dat bij Parijs ligt. Over de gasten tijdens de feestelijkheden in Frankrijk is nog weinig bekend. Wel werden onder meer de moeder, oma en zussen van Kardashian al in de stad gespot.

De 33-jarige realityster en de 36-jarige rapper geven elkaar zaterdag het jawoord in fort Belvedere in Florence. Voor de feesten in Parijs en Florence zou het koppel in totaal ruim dertig miljoen dollar hebben uitgegeven.

De rapper vroeg de realityster in oktober vorig jaar ten huwelijk in een honkbalstadion in San Francisco. Ze zijn sinds het voorjaar van 2012 samen. Hun dochtertje North zag vorig jaar juni het levenslicht.

Het is het eerste huwelijk voor West. Voor Kardashian is de wandeling naar het altaar niets nieuws. De realityster gaf al twee keer eerder haar jawoord. Zo stapte ze in 2011 in het huwelijksbootje met basketballer Kris Humphries, 72 dagen later vroeg Kardashian alweer een scheiding aan. Ook was de realityster van 2000 tot 2004 getrouwd met muziekproducent Damon Thomas.