[Sportblog] Wozniacki vrijgezel & versiertips

Elke week brengen we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag, vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

McIlroy is te bang om te trouwen met Wozniacki
Als Sportblog volgen we het nieuws rond het het sportdroompaar Rory McIlroy en Caroline Wozniacki al een tijdje op de voet. Zo konden we begin januari berichtten over hun verloving. Een paar weken terug brachten we jullie op de hoogte van het gerucht dat er een kaper op de kust was voor Wozniacki. Radek Štěpánek, die de ene na de andere tennisbabe weet te versieren leek zijn ogen op de begeerlijke Deense hebben laten vallen. En nu lijkt de weg voor hem definitief vrij!

Want opmerkelijk genoeg heeft McIlroy de verloving met de tennisster verbroken! De golfer laat via een verklaring weten nog niet klaar te zijn voor het huwelijk. De Noord-Ier besefte zich dat pas toen het stel afgelopen weekend druk bezig was de uitnodigingen voor de grote dag te versturen. "Het is mijn probleem. Ik wens Caroline alle geluk die ze verdient en bedank haar voor de geweldige tijd die we hebben gehad", aldus de gekke golfer. De jacht op een van de mooiste tennisspeelsters is dus weer geopend.

Drogba doneert miljoen euro aan nabestaanden mijnramp
Didier Drogba heeft een zeer genereus gebaar gemaakt aan de nabestaanden van de slachtoffers van de mijnramp in Turkije. De spits doneert een miljoen euro meldt Goal.com. Bij een mijnramp in het Turkse Soma kwamen vorige week dinsdag 301 mensen om het leven. Heel Turkije is in rouw na deze grootste mijnramp in de geschiedenis. Hulpverleners waren dagen bezig om de lichamen te bergen en het pijn te ruimen.

Didier Drogba draagt op zijn beurt een steentje bij. De aanvaller van Galatasaray heeft een miljoen euro gedoneerd aan de nabestaanden van de slachtoffers. "Ik ben een VN-ambassadeur en wil alles doen om de mensen in Soma te helpen", aldus de Ivoriaan tegen diverse media. "Ik doe dit niet om mezelf te promoten en mensen moeten dan ook niet met mijn naam te koop lopen. Dit alles is puur voor de nabestaanden van de slachtoffers", aldus de oud-speler van onder meer Chelsea en Olympique Marseille.

Zo versier je dus de meisjes
Een Amerikaanse jongen heeft tijdens de honkbalwedstrijd tussen de Toronto Blue Jays en de Texas Rangers een sterk staaltje versiertechniek gedemonstreerd. Alleen jammer voor hem dat zijn trucje door de camera's werd vastgelegd. De jongen kreeg een bal van Blue Jays-speler Luis Rivera toegeworpen. Soepel draaide de jonge honkbalfan zich om naar een aantal jonge dames een rij hoger en bood hen de bal aan. De dames waren duidelijk onder de indruk van het gebaar. In de herhaling bleek echter dat de jongen niet de wedstrijdbal, maar een honkbal die hij al bij zich had aan de dames gaf. De wedstrijdbal hield hij lekker zelf. Zo dacht hij twee vliegen in een klap te slaan.


De jonge Casanova in actie (Bron: YouTube)

Andy van der Meijde wordt scheidsrechter...... bij de dames in lingerie
Al een aantal voetbaltoernooien lang biedt Veronica mooi vertier in de rust. Voor wie nog niet genoeg heeft van het voetbal en niet even een kwartier zonder kan zapt snel naar die zender. Daar vindt in de rust van de WK-wedstrijden namelijk het WK penalty's in lingerie plaats. Acht landen hebben hun beste lingeriedragende dames afgevaardigd om ons te laten genieten van een stukje topsport.

Andy van der Meijde is speciaal door Veronica aangetrokken als scheidsrechter voor dit enerverende toernooi. "Ik moet natuurlijk objectief blijven als scheidsrechter. Dus ik heb nog geen favoriet. Wel mag ik de landenteams bekend maken, dat zijn: Nederland, Brazilië, Italië, Zuid-Korea, Spanje, Algerije, Duitsland en Rusland", laat de oud-voetballer in het AD weten.

Mollema en Veelers verwachten kindjes
Nee, niet samen, laten we daar meteen duidelijk over zijn. Via Twitter maakte Bauke Mollema bekend dat zijn vriendin Jane in verwachting is van hun tweede kindje. De twee hebben al een zoontje genaamd Julien.

Collega-wielrenner Tom Veelers maakte het blijde nieuws ook via Twitter wereldkundig. Hij verwacht samen met vriendin Susan rond 1 november van dit jaar hun eerste kindje.

Bondscoach Deschamps klaagt vriendin Nasri aan
De Franse bondscoach Didier Deschamps heeft de vriendin van Samir Nasri aangeklaagd wegens publieke belediging aldus Novum. De vrouw, Anara Atanes, schold de coach uit op Twitter nadat Nasri buiten de Franse selectie was gelaten in aanloop naar het WK in Brazilië.

Atanes twitterde onder meer "Fuck France and fuck Deschamps! What a shit manager!". Ze riskeert een boete als ze schuldig wordt bevonden. De Franse voetbalbond FFF staat achter Deschamps. Nasri werd vorig weekeinde kampioen met Manchester City. Deschamps erkent dat de aanvallende middenvelder een uitstekende voetballer is, maar vindt dat hij matig presteert in de nationale ploeg.

Ullrich veroorzaakt auto-ongeluk
De Duitse oud-tourwinnaar Jan Ullrich heeft maandagavond in Zwitserland een auto-ongeval veroorzaakt. Dat schrijven Zwitserse media. De oud-wielrenner reed bij een kruising op een stilstaande auto en raakte vervolgens nog een andere auto. Twee mensen moesten met verwondingen naar het ziekenhuis. Ullrich had een alcoholpromillage van 1,4, bijna drie keer de toegestane hoeveelheid.

Ullrich claimde tegen de krant Blick gestrest te zijn en geen alcohol te hebben gedronken. Wel gaf hij toe twintig kilometer te hard te hebben gereden. De renner, die meerdere dopingschorsingen uitzat, moest zijn rijbewijs inleveren. Ullrich, die al jaren in Zwitserland woont, veroorzaakte in 2002 ook al eens met drank op een ongeluk.

Voetballer redt leven van een kind
Bij de voetbalwedstrijd tussen Osasuna en Real Betis Sevilla bezweek, na de viering van een doelpunt, een hek op de tribune onder de druk van de fans. Tientallen voetbalfans vielen van de tribune en raakten gewond. Diverse spelers snelden te hulp om de gewonde supporters te helpen. Eén van hen was Alfred N'Diaye van Betis. Hij haalde een gewond en mogelijk bewusteloos kind uit de chaos van gevallen supporters en bracht het naar de hulpdiensten. Zonder het snelle optreden van de voetballer was het kind mogelijk omgekomen in de mensenmassa waar hij tussen lag. Het goede nieuws is dat het kind het inmiddels weer goed maakt. De familie van de jongen en N'Diaye hebben na het ongeluk al diverse malen contact gehad.


Alfred N'Diaye aarzelde geen moment en schoot te hulp (Bron: YouTube)