Gordon krijgt eigen website als stripfiguur

Gordon lanceert een eigen entertainmentwebsite. Het door striptekenaar Toon van Driel gecreëerde fictieve personage Goor is uithangbord van de site Goor Draait Door, dat een 'RTL Boulevard maar dan met humor' wordt.

"We starten nu tijdens al dat Oranje-geweld en dus ligt het accent op de randzaken in het voetbal. Na Rio gaat de site door als showbizzsite", zegt Gordon maandag in Spits. Hij schrijft een column en geeft soms een sappige roddel door. "Maar voor al het harde werk heb ik Goor aangenomen. Goor is een societyfiguur die ook nog een beetje verstand heeft van voetbal. Hij is echt overal en hoort elke roddel."

De zanger brengt deze week ook een single uit in het kader van het wereldkampioenschap voetbal. "Het nummer heet Sambabal en heeft een Ricky Martin-achtige vibe." Half november is hij op RTL 4 te zien met een eigen talkshow die eveneens de titel Goor Draait Door draagt. "Een hysterische talkshow in de flow van de Schreeuw van de Leeuw. Met bekende en onbekende gasten. Liveband, echt alles erop en eraan."

Submitter:  Bron: Novum