Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 20

De Koning van de monsters dendert deze week de bioscoop binnen en neemt in zijn kielzog een serie kleinere titels mee, waaronder een vervolg van een horrorparodie en de nieuwe thriller van Arnold Schwarzenegger.

Godzilla (FOK!review)
Het beroemdste monster ter wereld neemt het op tegen kwaadaardige wezens die dankzij zelfingenomen wetenschappers ons voortbestaan bedreigen.

A Haunted House 2
Na het succesvolle eerste deel van A Haunted House is Marlon Wayans terug om de strijd aan te gaan met geesten, levende poppen en andere bovennatuurlijke verschijningen.

Sabotage
Het DEA team van John Wharton (Schwarzenegger) gaat de strijd aan met ’s werelds dodelijkste drugskartels. Ze zijn de beste in hun specialisatie en zijn door hun werk een hecht team geworden. Na de arrestatie van een beroemde kartelleider, waarbij honderden miljoenen dollars in beslag zijn genomen, worden ze zelf het doelwit. Eén voor één worden de teamleden uitgeschakeld. Maar door wie? John doet er alles aan om zijn team veilig te stellen. Dan blijkt er 10 miljoen dollar van de arrestatie verdwenen te zijn en alle sporen wijzen in de richting van zijn eigen mensen.

Zombie: The Resurrection Of Tim Zom
Tim Zom vecht zich los van zijn duistere verleden en ontwikkelt zich tot één van Europa’s meest gerespecteerde skateboarders.

La Bande A Picasso
Sfeervolle periodeschets uit het leven van Pablo Picasso in zijn Parijse tijd in de jaren 1900 waarin hij bekender raakt en geconfronteerd wordt met de legendarische diefstal van de Mona Lisa uit het Louvre.

Supercondriaque
Dany Boon en Kad Merad bundelen hun humoristische talent opnieuw in een ’besmettelijke’ leuke komedie over Romain (Boon), een eenzame fotograaf met een allesoverheersende angst voor ziektes en bacteriën.

Sacro GRA
De GRA (Grande Raccordo Anulare) is de ringweg van Rome, waar regisseur Gianfranco Rosi gedurende twee jaar onzichtbare werelden en mogelijke toekomstbeelden, die zich in dit gebied van constante onrust herbergen, heeft vastgelegd.

Allemaal te zien vanaf deze week!