Bekijk de oorsprong van The Flash in full preview trailer

Warner Brothers laat er geen gras over groeien. Na op woensdagavond een teaser trailer van The Flash te hebben getoond werd op donderdag een volledige trailer van de nieuwe tv-serie online vrijgegeven.

De nieuwe trailer is ruim vijf minuten lang en laat niet alleen kort zien hoe Barry Allen aan zijn krachten komt, maar toont ook meer van zijn voorgeschiedenis. Het ongeluk dat afgelopen seizoen in Arrow te zien was, wordt in The Flash blijkbaar herhaald, maar kenners van de comics zullen aan de trailer zien dat er misschien meer dan één bliksemongelukje verantwoordelijk is voor Allens superkrachten.

The Flash speelt zich af in hetzelfde universum als Arrow en wordt op dezelfde Amerikaanse tv-zender, The CW, uitgezonden. Naast Grant Gustin als Barry Allen zijn ook Danielle Panabaker, Carlos Valdes en Candice Patton in de serie te zien. Hoewel een specifieke uitzenddatum nog niet bekend is, mag verwacht worden dat de serie vanaf ongeveer september te zien is. The CW heeft wel al laten weten dat de serie op dinsdagen zal worden uitgezonden.