Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad

Lindsay Lohan heeft een paar maanden geleden een miskraam gehad. De actrice vertelde zondag in de laatste aflevering van haar realityserie dat ze het erg moeilijk heeft gehad. "Niemand weet dit, maar ik had een miskraam", zei Lohan in de uitzending die op Oprah Winfreys zender Own werd uitgezonden.

De actrice, die in het verleden worstelde met verslavingen, vond het door haar miskraam erg zwaar om te worden gevolgd door camera's. "Het is een lang verhaal en mentaal brengt het je van je stuk." De 27-jarige Lohan deed niet uit de doeken van wie ze zwanger was.

De actrice vond het erg triest om naar zichzelf te kijken omdat ze wist wat er in haar hoofd omging. "Ik kon me met dat meisje identificeren", zei Lohan over zichzelf. "Het klinkt gek, maar ik dacht: dit is zo triest, wie helpt haar?"

Hoewel de actrice het niet altijd even fijn vond om camera's om zich heen te hebben, is ze dankbaar voor de ervaring. "Ik ben gelukkig", zei ze. "Het belangrijkste dat ik heb meegekregen, is dat mijn arbeidsethos is veranderd. Ik heb het vuur in mezelf weer teruggevonden."