Drie medelanders meppen gehandicapte (71) uit scootmobiel

De politie van Leidschendam is opzoek naar drie donker getinte minkukels van vermoedelijk Somalische afkomst. Het donkere trio had op 12 april ineens dringend behoefte aan de persoonlijke spulletjes van een 71-jarige gehandicapte. Daarom besloten de drie gasten om de gehandicapte maar uit zijn scootmobiel te meppen ter verkrijging van de aanvullende rijkdommen.

Helaas was de 71-jarige door het brute berovingsgeweld van de drie donkergetinte medelanders enigszins beschadigd en daardoor niet eerder in de gelegenheid aangifte te doen.

De ex-PVV'ers van Klaveren en Bontes besloten hier direct wat Kamervragen aan vuil te maken. Van Klaveren wil van de ministers Ivo Opstelten (Onveiligheid en Justitie) en Lodewijk Asscher (Asociale Zaken en Werkloosheid) weten wat de vorderingen, aangaande de laffe beroving zijn. Ook verspilt van Klaveren nog even een vraag door naar de bekende weg te vragen en wil hij weten of de liberaal en de socialist de afschuw wel delen met betrekking tot de mishandeling van de gehandicapte bejaarde. En of er even kan worden uitgelegd 'waarom Somaliërs bijna vijf keer vaker verdachte zijn van misdrijven, dan autochtonen'.