Kate ontkracht zwangerschapsgeruchten met glas wijn

Catherine, hertogin van Cambridge heeft tijdens haar bezoek aan Nieuw-Zeeland duidelijk laten merken dat ze niet zwanger is. De hertogin, van wie gezegd werd dat ze haar tweede kind verwacht, dronk zondag een wijntje en zei dat ze 'blij was weer te kunnen drinken na de bevalling van baby George'.

"Kate is niet zwanger", zegt een ingewijde verder tegen het Amerikaanse blad Us Weekly. "Zij en William willen in de toekomst hun gezin uitbreiden, maar nu nog niet."

De 32-jarige Kate en haar 31-jarige man werden rondgeleid in de wijngaard van John Darby, die aangaf dat het soms nodig is om met helikopters over de velden te vliegen om koude lucht te verdrijven. "Je maakt een grapje, dat is een prijzige manier van werken", reageerde William, die als reddingspiloot voor de Britse luchtmacht werkte. "Maar als je ooit een reservepiloot nodig hebt, dan ben ik je man."

Kate, William en hun zoon George reizen drie weken door Nieuw-Zeeland en Australië. Eind april keert het gezin weer terug naar Groot-Brittannië. Voor prins George, die in juli zijn eerste verjaardag viert, is het zijn eerste overzeese reis.