Nieuw liefje Amanda Krabbé klaagt Weekend aan

Harrie Kolen vindt het niet kunnen dat Weekend foto's heeft geplaatst van hem en zijn nieuwe liefde Amanda Krabbé. Het management van de miljonair laat in een verklaring aan RTL Boulevard weten stappen te ondernemen. Kolen zegt in zijn privéomgeving ongevraagd te zijn gefotografeerd.

Op de foto's is te zien hoe Amanda, die vorige maand onthulde dat haar huwelijk met Martijn Krabbé is gestrand, en Kolen elkaar kussen. Kolen zegt dat de twee hun relatie liever zelf bekend hadden gemaakt. "Harrie en Amanda hadden liever zelf het moment en de wijze van openbaarmaking gekozen, ook ten behoeve van Martijn en de kinderen."

Amanda en Martijn Krabbé zijn sinds 1995 getrouwd en hebben samen vier kinderen. De twee hadden al langer problemen en zouden allebei vreemd zijn gegaan. De presentator heeft nog niet gereageerd op de nieuwe liefde van zijn vrouw. Wel zegt Winston Gerschtanowitz dat het goed met hem gaat.

Of zijn advocaten enige kans van slagen hebben moet nog blijken. Helaas voor Kolen is het fotograferen in de openbare ruimte en het publiceren ervan bij redactionele stukken slechts in uitzonderlijke gevallen niet toegestaan.