Seth Rogen in nieuwe FOK!trailer voor Bad Neighbours

De nieuwe comedy van Seth Rogen, met Zac Efron, Dave Franco en Rose Byrne, lijkt een graantje te willen meepikken van de hilariteit die ontstond door de chaos in Project X. In de nieuwe speciale FOK!trailer voor Bad Neighbours is te zien hoe niet alleen de verstandhouding tussen Rogen en Byrne en hun buren een verkeerde wending neemt, ook de feesten van de studentenvereniging gooien alle stoppen los.

Bad Neighbours vertelt hoe een studentenvereniging zich vestigt naast het huis van een stel jonge ouders. Natuurlijk wil het stel, met hun kroost, voldoende rust en vrezen ze dat dat er niet van gaat komen. Vanzelfsprekend is dat deels hun eigen schuld, want ze lijken alle gezeik over zichzelf af te roepen.

Bad Neighbours: Rose Byrne en Seth Rogen

In de nieuwe trailer is meer te zien van de grappen die de studenten met vooral Rogen uithalen. Ze lijken het niet bij simpele practical jokes te houden en behoorlijk wat grenzen te overschrijden. Bad Neighbours indeed! Ook meer te zien in deze trailer: Seth Rogen die een speciaal welkomstwoordje heeft voor echte FOK!kers.

Bad Neighbours, onder regie van Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, The Muppets) is vanaf 8 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.