Vrouw neukt en naait ex met sekstape

In Nieuw-Zeeland dient momenteel een opmerkelijke rechtszaak. Een vrouw uit Wellington heeft namelijk jaren na de scheiding nog altijd seks met haar ex-man. Vervolgens dreigde ze met beelden van zo'n verboden vrijpartij naar de nieuwe echtgenote van haar ex te stappen.

Seks met je ex is nooit een goed idee. Zeker niet als je al lang en breed hertrouwd bent. Dit is een arme drommel uit het verst van Nederland verwijderde land pijnlijk duidelijk geworden.

Het stel was al in 2007 gescheiden. Hoewel de beste man inmiddels een andere vrouw had gevonden, was het gemis naar zijn ex nog altijd groot. Geregeld kwam het ex-echtpaar nog samen voor geile neukseks.

Wat de man echter niet wist, was dat zijn voormalige eega de seks eens had gefilmd met een verborgen camera. Toen de feeks in november 2012 aangaf naar Wellington te willen verhuizen en hun zevenjarige dochter mee te nemen, ging hij daar niet mee akkoord. Dit was het moment dat de Nieuw-Zeelandse met de sekstape op de proppen kwam.

Als haar ex haar geen volledige voogdij zou gunnen over hun dochter, zou zij met de beelden naar de nieuwe vrouw van haar ex-man gaan. Ook zou zij de hele WhatsApp-historie tussen de twee ex-geliefden aan de nieuwe echtgenote tonen.

Er zat dus niets anders op dan het verhaal op te biechten en naar de politie te gaan. Bromsnor heeft bij een huiszoeking in het huis van de vrouw een USB-stick gevonden met daarop inderdaad een sekstape van het voormalige stel en een complete conversatie via WhatsApp.

In de rechtbank hebben beiden schoorvoetend bekend op 16 juli 2012 een afscheidswip te hebben gemaakt. Vijf jaar na de scheiding. De rechter heeft de zaak geschorst tot later deze week.