Peaches Geldof (25) overleden

Peaches Geldof is overleden. Dat meldt de BBC maandag. De dochter van muzikant Bob Geldof en presentatrice Paula Yates is 25 jaar geworden.

Update 20:52 uur
Bob Geldof is uit het veld geslagen door het overlijden van zijn dochter Peaches Geldof. "Dit doet meer dan pijn", laat de frontman van de band The Boomtown Rats en mede-initiatiefnemer van Live Aid weten in een verklaring. Zijn dochter werd maandag op 25-jarige leeftijd gevonden in haar woning en later doodverklaard.

"Ze was de wildste, grappigste, slimste, ad remste en gekste van ons allemaal. Wat een prachtig kind", gaat de 62-jarige Geldof, die nog twee dochters heeft, verder. "Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien? Hoe is dat te verdragen?"

Ook Peaches' echtgenoot heeft gereageerd op haar dood. "Mijn geliefde vrouw Peaches werd aanbeden door mij en haar twee zoons Astala and Phaedra. Ik zal ze opvoeden met hun moeder in hun hart", laat zanger Tomas Cohen weten. "We zullen haar voor eeuwig liefhebben."

Peaches Geldof was goed bevriend met Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry. Enkele jaren geleden verscheen nog het verhaal dat de twee een eigen realityshow zouden krijgen. Christina heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze het te vroeg vindt voor een reactie.