Internazionale verliest punten tegen Bologna

Internazionale heeft zaterdag punten laten liggen in de Serie A. De Milanese grootmacht speelde in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Bologna. Mauro Icardi zette Inter in beide helften op voorsprong. Voor rust trok Jonathan Cristaldo de stand gelijk, in de tweede helft was die eer voorbehouden aan Panagiotis Kone. Zes minuten voor tijd miste Diego Milito nog een strafschop die Inter de winst had kunnen bezorgen.

Ondertussen besliste Luca Toni de derby van Verona in het voordeel van Hellas. Op bezoek bij Chievo scoorde de routinier twintig minuten na rust.

Inter staat met vijftig punten uit 32 duels nog altijd vijfde. Nummer zes Parma kan zondag op gelijke hoogte komen, maar moet dan wel winnen van Napoli. Hellas Verona staat achtste. Chievo en Bologna verkeren net boven de gevarenzone. Beide ploegen hebben 27 punten en staan daarmee zestiende en zeventiende.

Submitter:  Bron: Novum