Het regent kloons in nieuwe Orphan Black-trailer

Het was één van de stille ontdekkingen van vorig jaar: een Canadees-Amerikaanse serie over een jonge vrouw die haar dubbelganger tegenkomt, die zich vervolgens voor de trein gooit. Was het haar zus? In het eerste seizoen van Orphan Black werd al snel duidelijk dat get ging om een kloon. En nog één. En nog één. Een serie over kloons! De ideale serie voor een FOK!ker.

Met een cast die op momenten bijna volledig werd gespeeld door de Canadese Tatiana Maslany wist Orphan Black vorig jaar een flinke fanbase op te bouwen. De populariteit groeide zo sterk dat tijdens de 2013-editie van Comic Con in San Diego de zaal te klein was om alle fans het Orphan Black-panel te laten bijwonen. Een gebeurtenis die bijna garandeert dat de serie dit jaar beter berekend is op de aandacht van de #CloneClub. Het tweede seizoen begint over twee weken, en daarvoor is vandaag de tweede trailer gepubliceerd.

 

Mocht je de eerdere trailer gemist hebben, dan hier een herkansing:

Orphan Black begint op 19 april op BBC America. Er is geen Nederlandse tv-zender die de serie uitzendt, maar seizoen 1 is te zien op Netflix. Wil je meelezen met de afleveringen? Lees de reviews van dekatophetspek van het eerste seizoen op de programmapagina van Orphan Black, zoals die van de eerste aflevering: Natural Selection.