The Elder Scrolls lanceert online

Bethesda Softworks kondigt vandaag aan dat de MMO The Elder Scrolls Online nu beschikbaar is voor pc en Mac, en levert er meteen een launchtrailer bij. The Elder Scrolls Online is ontwikkeld door Zenimax Online Studios.

Spelers kunnen in The Elder Scrolls Online hun eigen manier van spelen bepalen, terwijl ze vertrekken op avontuur doorheen Tamriel. Je kunt alleen de heroïsche queeste aanvatten zoals in eerdere Elder Scrolls-games, je kunt de wereld ontdekken met vrienden, of je kunt met honderden tegelijk deelnemen aan enorme PvP battles met als doel het Rijk te redden.

"We zijn erg dankbaar voor de enorme respons die The Elder Scrolls Online al kreeg," zegt Matt Firor, Game Director ban The Elder Scrolls Online. "Vijf miljoen mensen registreerden zich voor de beta en het is duidelijk dat grote aantallen fans gewacht hebben op het moment dat ze hun eigen online avontuur kunnen starten en kunnen ervaren wat de game te bieden heeft. Het is voor ons fantastisch om dit nu door te geven aan iedereen."

De vrijgegeven launchvideo The Siege is hieronder te zien.