Man stopt springtouw in piemel

Bij een dokter in Yichang meldde zich onlangs een man met een wat vreemde klacht. De Chinees kon niet meer pissen. Geen wonder: de beste man had namelijk een springtouw ingebracht in zijn spermaspeer.

De man, die om bepaalde redenen liever anoniem wil blijven, had een lumineus idee om zijn seksleven wat op te krikken. Hij pakte een springtouw van maar liefst 110 centimeter lang en 4,4 millimeter dik, en duwde deze in zijn plasgaatje.

De beste man duwde het speelgoed al dieper zijn pisbuis in. Toen er nog slechts tien centimeter uit zijn kloppende roede bungelde, begon het toch wat pijn te doen. Aangezien de Chinees het touw er niet meer uitkreeg en het plassen niet zo netjes meer ging, besloot hij toch maar naar de dokter te gaan.

Uit een röntgenfoto bleek het springtouw met vier knopen vast te zitten in het smalste deel van de plasbuis. Omdat artsen Dong en Zhang het ding ook niet meer uit de paarsgepunte lans wisten te rukken, moest de arme drommel onder het mes. Het touw is succesvol uit de piemel gehaald.

Hoe het nu met de Aziaat van in de veertig is, is helaas niet bekend. De artsen willen benadrukken dit vooral niet zelf te proberen. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Je bent dus gewaarschuwd!