Paasactie voor Pokémon X en Y

The Pokémon Company International kondigt vandaag een paasactie aan voor de promotie van de videogames Pokémon X en Pokémon Y bij winkels van Nedgame en Game Mania in Nederland.

Vanaf 14 april kunnen spelers voor beperkte tijd Electabuzz voor Pokémon Y en Magmar voor Pokémon X ontvangen bij alle deelnemende winkels. De inwisselbare codes voor deze Pokémon komen bij Nedgame beschikbaar via flyers, die bezoekers zonder aankoop bij de kassa kunnen halen tot en met 30 september dit jaar.

In de winkels van Game Mania zijn de Pokémon draadloos direct in het spel van de bezoeker te ontvangen. Hiervoor moet dus een Nintendo 3DS of Nintendo 2DS met Pokémon X of Pokémon Y meegenomen worden. De actieperiode bij Game Mania loopt af op 30 april a.s.

Bij het strijden, ruilen en verzamelen in de Pokémon-spellen, zullen de spelers de extra hulp goed kunnen gebruiken van de voorwerpen die Electabuzz en Magmar bij zich dragen: de Electirizer en Magmarizer. Deze voorwerpen maken het namelijk mogelijk dat Electabuzz en Magmar bij ruilen evolueren naar Electivire en Magmortar.

Van Pokémon X en Pokémon Y zijn na de wereldwijde lancering op 12 oktober 2013 wereldwijd bijna 12 miljoen exemplaren verkocht.

Actie