klacht.nl bomvol klachten over FOK!

"Mensen, ik raad jullie af je ooit op het fokforum te registeren. Het is echt een zooitje daar, losgeslagen users, als je iets zegt of ze je zo irritant vinden dat ze je weg willen hebben proberen ze iemand zo erg naar beneden te halen dat het gewoon zielig is. En de mods? Die doen gezellig mee hoor."

"Ik kom er dus net achter dat het zogeheten Fok! forum helemaal niks te maken heeft met fokken ik ben zelf een geengageerde fokker van honden en heb dus de moeite genomen om mijzelf te registreren maar ik kom er dus net achter dat er nergens op dit forum ook maar iets over fokken te vinden is"

"JA HALLONNN?
IK GING EVEN EEN KLACHTJENS OPENEN EN NU HEB IK EEN BAN WANT ZE VINDEN NIET GOED GENOEG GODVERDEKANKER!"

Zomaar een greep uit de klachtenregen op ongemodereerde klachtensite klacht.nl, waar letterlijk elke gek kan invullen wat hij wil, waarna dit als serieuze 'klacht' in behandeling wordt genomen door een link naar de klacht op twitter te plaatsen.

Zo schrijft ene 'jemoederiskankergeil': "er sitte veel autisten op de fok en hier kan mij soontje niet so goed tegen want dan wort hij ook autistiesch en dat is niet goed."  "Tijdens het posten op FOk word ik regelmatig niet series genomen. Topic worden gesloten of door lullige opmerking totaal uit de context gehaald" voegt ene henkstra daar nog aan toe.

De gewenste oplossingen voor deze problemen variëren van "Er is geen oplossing" tot "Dat het FOK! forum manieren leert en de gezondigden straft!"

FOK! overweegt nu het feedback forum te sluiten en mensen in het vervolg door te sturen naar klacht.nl. Die plaatsen de klacht immers door op twitter. Voor meer info over klacht.nl kun je terecht in onze speciale 'mensen op klacht.nl' forumreeks.

Update 18:10

Zojuist is een zéér terechte klacht gedeponeerd bij klacht.nl door jemoedersdikketeen.

"Ik had gister een game gekocht op de verkoopsectie van fok. 5 euro kostte de game. ik zou de verkoper laten weten wanneer ik het binnen had. Nou,ik kreeg die game binnen, dus ik zeg, geef me je Skype ,dan laat ik het je zien. dus ik zo die Skype opstarten. hij zo ook online. Dus dan pak ik die game ineens en gooi die op de grond, vervolgens begin ik er op te stampen, helemaal kapot. Die fokker helemaal zo van: ”WAT DOE JE, MIJN GAME!!!??” , en erna ik zo van: ”Ja, maar ik had hem toch gekocht?