Anchorman 2 als een serieus drama

Hoewel we ons natuurlijk direct realiseren wat voor dag het vandaag is kunnen we toch geamuseerd kennis nemen van het bericht van Yahoo! Movies over de tweede Anchorman-film: nadat er, enkele maanden na de release, een nieuwe versie in de Amerikaanse bioscopen kwam met volledig nieuwe grappen, verschijnt er volgende maand een versie zonder grappen.

Geintje natuurlijk, maar om het bericht te onderstrepen plaatste Yahoo! wel een trailer, of eigenlijk scène, uit deze serieuze versie van de Will Ferrell-komedie:

Over deze versie, getiteld Anchorman 2: The Legend Continues: No Joke Cut wist schrijver/regisseur Adam McKay te onderstrepen: "Mensen weten dat Will en ik veel opties voor grappen opnemen voor onze films. Maar wat volgens mij wel eens verloren gaat is dat onder alle humor een krachtig drama verborgen zit. Ik ben blij dat, met deze graploze versie, het publiek eindelijk de ruwheid en drama van Anchorman 2 kunnen beleven."

De originele versie van Anchorman 2: The Legend Continues, met de grappen intact, draait momenteel nog in de Nederlandse bioscopen.