Vrouw (21) in put geneukt

De spuitgasten van Ciudad Real zijn vrijdag massaal uitgerukt voor een bizar ongeval. Een 21-jarige Spaanse was letterlijk de put in geneukt.

Het leek de vrouw in kwestie wel een leuk idee om ook eens buitenseks te hebben. Speciaal hiervoor werd een waterput uitgekozen bij een populair waterpark. De dame in kwestie kleedde zich uit, spreidde haar benen waarna de Don Juan haar op liefdevolle wijze snoeihard uitwoonde.

Wat het hitsige stel echter niet in de gaten had, was dat de afdekplaten op de put langzaam uit elkaar schoven. Net op het moment suprême tuimelde het geile vrouwtje door het gat de diepte in. Uiteindelijk kwam ze na een val van maar liefst tien meter op de bodem van de waterput.

De geile knaap bedacht zich geen moment. Als ware het een FOK!ker trok hij zijn broek weer omhoog en nam de benen. De vrouw liet hij gewoon in de put achter.

Enige tijd later ontvingen hulpdiensten een anoniem telefoontje. Vermoedelijk was dit haar vriendje, die uiteraard niet meer kwam opdagen.

De brandweer wist uiteindelijk de zwaar onderkoelde vrouw uit de put te vissen. De Spaanse was goed nat, echt gruwelijk nat! Ook droeg zij geen ondergoed.

Zij is overgebracht naar het ziekenhuis wegens onderkoeling, alwaar zij de volgende ochtend is ontslagen. De spuitgasten hebben nu een officiële mededeling de deur uitgedaan om te waarschuwen voor de gevaren van seks bij een waterput. Het is echter niet bekend hoe het met de dappere ridder is.

KeesKees blijkt de Spaanse ook te kennen