'Gratis seks' schiet in verkeerde keelgat

Rémi Gaillard is een Franse komiek die erg populair is in het land waar de zeden wat losser zouden zijn. Maar te los is kennelijk ook niet goed, want zijn laatste stunt op YouTube zorgde voor veel ophef.

Van 'superheld' tot 'absolute eikel', de reacties lopen op zijn zachtst gezegd nogal uiteen. Wat heeft hij gedaan? Hij postte een filmpje op YouTube waar hij seksscènes nabootst met wildvreemde jongedames die hij toevallig tegen het lijf loopt.

Wat stotende bewegingen en een flitsende tong, de optische illusie doet de rest. Komisch? De vrouwen in kwestie lijken er de grap niet echt van in te zien, al werd het filmpje in no-time een hit op internet.

2.500.000 keer werd het ding bekeken op YouTube en ruim 66.000 keer gingen de duimpjes omhoog. De overgrote meerderheid van de viewers lijkt daarmee geen bezwaar te hebben tegen de suggestieve actie van de Fransman.

Op Twitter steekt echter een storm van kritiek op. 'De cultuur van verkrachting bewieroken is niet grappig, maar bedroevend,' zo wordt er onder meer gereageerd.