Kings of Leon wil fans naakt zien

Kings of Leon maakt geen punt van naakte concertgangers. Sterker nog, de Amerikaanse band zou graag wat vaker naakte lijven zien tijdens optredens. "Bij voorkeur vrouwelijke concertgangers, maar als iemand zijn klokkenspel laat hangen, kijken we daar ook wel naar", zegt frontman Caleb Followill in een interview met het Britse muziekblad Q.

De heren werden tijdens een concert in Birmingham verrast door een mannelijke fan die tijdens het concert zijn kleren uittrok. Followill en zijn bandmaatjes nodigden de man na afloop backstage uit voor een biertje. "Wij staan op het podium ons hart uit te storten. Als iemand ons een beetje bloot wil laten zien, is dat alleen maar goed voor de afwisseling", grapt de 32-jarige frontman volgens diverse Britse media.

"We zijn allemaal getrouwd, heel trouw en een beetje saai, dus wat bloot bij een show kan geen kwaad", vult drummer Nathan Followill aan. "Maar helaas gebeurt het nooit. De worst bij Birmingham was de laatste keer. Die zorgde wel voor een pittigere show."

In het interview vragen de heren van Kings of Leon zich ook af waarom hun hit Sex on Fire nooit gebruikt is voor een reclame. "Veel mensen vroegen zich af wanneer het nummer opduikt in een commercial voor een geneesmiddel voor geslachtsziektes", vertelt Caleb. "Waarschijnlijk wijzen we zoiets toch af, maar we zijn nooit benaderd."