'Te dikke' Kardashian niet op cover Harper's Bazaar

Kim Kardashian was voordat ze poseerde voor de cover van Vogue al gevraagd om de omslag van Harper's Bazaar te sieren. Dat ging echter niet door omdat de hoofdredactrice van het modetijdschrift de realityster te dik vond, schrijft zakenblad Women's Wear Daily.

De eerste gesprekken tussen Kardashian en Harper's Bazaar vonden al vorig jaar plaats, toen ze nog zwanger was. Hoofdredactrice Glenda Bailey wilde de 'te dikke' realityster daarom alleen in close-up op de foto hebben, wat bij Kardashian in het verkeerde keelgat schoot.

De realityster zou ook haar bedenkingen hebben gehad over de fotograaf die de kiekjes zou nemen, Terry Richardson. Toen Kardashian te horen kreeg dat Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour haar ook wilde, verkochte ze Harper's Bazaar een 'nee'.

Kardashian kwam uiteindelijk samen met verloofde Kanye West te staan op Vogues vorige week verschenen aprilnummer. De omslag deed het nodige stof opwaaien. Wintour bezwoer eerder namelijk nooit in zee te gaan met de 'ordinaire' Kardashian. Model Naomi Campbell noemde de cover lachwekkend.