Koblenko slikt en spuit niet mee

Victoria Koblenko gaat geen drank en drugs gebruiken voor Spuiten en Slikken. Ze is de nieuwe presentatrice van het BNN-programma waarin geregeld wordt geëxperimenteerd, maar ze doet daar niet aan mee. "Dat past helemaal niet bij mij", zegt de 33-jarige presentatrice vrijdag in Spuiten en Slikken.

"Daar komt bij dat ik als gast in Spuiten en Slikken een keer een bolletje met suiker heb geslikt, waar toen een ambulancebroeder met de heimlichgreep aan te pas moest komen. Ik dacht toen echt dat ik live op televisie ging sterven", gaat ze verder. "Ik drink ook pas sinds anderhalf jaar alcohol."

Koblenko was er wel vroeg bij wat seks betreft. "Maar ik had gewoon een vriendje, hoor. Ik ging niet van man naar man." Op latere leeftijd kwam het voor dat de presentatrice, die in 2008 na vijf jaar brak met voetballer Jevgeni Levtsjenko 'meer mannen tegelijk zag'.

"Ik noemde dat ook een harem", vertelt Koblenko. "Ik was op mijn 28e voor het eerst vrijgezel en ik kwam alleen maar mannen tegen die een relatie wilden, en het was heel duidelijk dat ik dat niet wilde. Zo'n man wist dat hij niet de enige was."

Koblenko kreeg na haar optreden in 24 Uur met... de nodige kritiek, omdat ze erg aanhankelijk en flirterig was naar presentator Theo Maassen. "Het kwetst me wanneer er wordt gezegd dat het onecht was. Het was juist een van de meest echte dingen die ik ooit heb meegemaakt", zegt ze daarover. "Toen de zoemer ging omdat de 24 uur voorbij was, voelde het alsof de navelstreng werd doorgeknipt." Ze benadrukt echter dat mensen op tv een montage hebben gezien.