Man wil scheiden, want vrouw is dik

Een man uit Dubai heeft de scheidingspapieren aangevraagd. Hiervoor heeft de beste man wel een heel goede reden: zijn echtgenote is namelijk moddervet geworden.

Nu is er niets mis met vrouwelijke rondingen , maar deze vrouw is een beetje doorgeslagen. De moslima legt maar liefst 115 kilo op de schaal. Genoeg reden voor de man om de rechter te vragen het huwelijk te ontbinden.

Volgens de rechtbank was het echter de dikzak zélf die de scheidingspapieren heeft aangevraagd. Volgens de aanklacht negeert manlief haar en wil hij zijn verantwoordelijkheid als echtgenoot niet nemen. Ook zou hij een slechte vent voor haar zijn.

Onzin, zo beweert de beste man, en heeft zelf een rechtszaak aangespannen tegen zijn vrouw. "Zij slaapt veel langer", zo luidt zijn oordeel. "Pas rond het middaguur wordt ze wakker en brengt de dag door met televisiekijken. Ook verwaarloost ze ons kind en zit de hele dag te zeuren."

Ook mag de man er niet meer op. Mocht hij daar nog zin in hebben, natuurlijk. De rechtbank zal binnenkort uitspraak doen.