Paul weer terug in Utopia

Utopia inwoner Paul komt aanstaande vrijdag weer terug in de loods van de SBS6 reallife soap. De Utopiaan laat dan aan zijn medebewoners weten of hij blijft of voor zijn gezondheid kiest.

De 53-jarige inwoner heeft al enige tijd last van gezondheidsproblemen. Tijdens zijn deelname aan Utopia moest Paul op doktersadvies het programma verlaten. Hij kreeg vervolgens twee weken bedenktijd, welke inmiddels zijn verstreken.

Afgelopen zaterdag kregen de Utopianen een brief van de ondernemer waarin hij vertelde dat hij last heeft van een blaasverlamming. Dat zou betekenen dat het nog maar de vraag is of Paul weer zou kunnen plassen en terug zou keren. Vriend en ex-Utopiaan Hakim liet daarop in de media weten dat hij verwacht dat dat niet zou gebeuren. Streamers op het FOK!forum laten weten het niet eerlijk te vinden als Paul weer terugkomt, vanwege alle informatie die hij van buitenaf heeft kunnen krijgen.

Aanstaande vrijdag zal Paul tegen alle verwachtingen in toch terugkeren in Utopia. Daar zal hij aan zijn mede-inwoners zijn belissing kenbaar maken over een eventuele terugkomst naar Utopia. Wegens de terugkomst van Paul zal de uitzending van Utopia aanstaande maandag een half uur langer duren. Eerder werd de uitzending ook verlengd in verband met het bezoek van Andrea's man, die uitzending werd door ruim een miljoen mensen bekeken.

Meer Utopia-nieuws is te vinden op utopia.fok.nl, en scoor meteen ff een gratis account zodat je mee kunt kletsen.