'Nooit spijt gehad van een Mol'

"Ik heb nog nooit spijt gehad van iemand als Mol," zegt ex-eindredacteur Anton Jongstra van het populaire programma Wie is de Mol? in een exclusief interview met FOK!. Jongstra was veertien jaar bij het programma betrokken en werkte sinds 2005 als eindredacteur, waar hij eindverantwoordelijke was voor het kiezen van een Mol. In het programma reizen tien bekende Nederlanders naar het buitenland om geld te verdienen door middel van opdracht, maar één van heen is een saboteur: de Mol.

"Dennis Weening uit seizoen 8 staat zeker in mijn top drie beste Mollen. Daarnaast George (uit seizoen 3, toen er nog met onbekende Nederlanders gewerkt werd, red.) en Kees Tol van vorig jaar," vertelt hij verder. "Maar elke Mol heeft het op zijn of haar eigen manier gedaan." Wie is de Mol? won afgelopen jaar de Gouden Televizier-Ring en de laatste aflevering van het seizoen trok ruim 3 miljoen kijkers.

In een exclusief interview met FOK! vertelt Jongstra alles over het afgelopen seizoen en zijn carrière als eindredacteur bij het populaire programma. Het volledige interview is hier te lezen.