PVV zoekt politiek talent in Gelderland

Geert Wilders is op zoek naar –zoals hij dat noemt- politiek talent om zijn (volgens sommigen dubieuze) doeleinden te steunen in de provincie Gelderland. Dit meldt de demagoog op zijn Facebookpagina.

Na het fraai stukje haatzaaierij na de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij het enige lid van de PVV zijn net zo fraaie aanhang zover kreeg om voor minder Marokkanen in Nederland te gillen, is de beweging behoorlijk uitgedund. Veel medewerkers van de beweging toonden zich –in de woorden van Dion Graus- geen 'waarachtig ridder' en verlieten de partij om de openlijk racistische uitspraken van hun bewindsban en een deel van de aanhang.

Nu is de partij dus op zoek naar volgelingen die geen probleem hebben met het gedachtegoed. Geïnteresseerden mogen hun CV opsturen naar de fractieleider van Gelderland, Marjolein Faber. Er wordt beloofd dat sollicitanten altijd antwoord krijgen, voor wat dat waard is.

Een aantal enthousiastelingen hebben inmiddels laten weten wel iets te voelen om wat te kunnen betekenen voor hun lichtend voorbeeld. Een kleine greep:

Ruud van Haren: "Zit hier afgekeurd thuis en voel een diepe roeping maar eens te reageren op deze advertentie"
Michel Prophitius: "Ga ik doen, bedankt, helemaal super dit, ben PVV in hart en nieren!"
Robbie Diana Verkoyen De Jager: "Al zou ik geld moeten toeleggen.dan nog zou ik het doen! Ik ben helemaal klaar met dat rare volk!"
Robin Prada: "Krijg je er ook bewaking bij,en een auto met kogelvrij glas? Das tegenwoordig wel nog met al die idioten."
Erwin Sluis: "Is dat gewoon een baan met salaris?"
Lubbert Spaansen: "Yup mailtje is de deur uit. Is kijken wat ze d'r van vinden."

Dat gaat dus helemaal goedkomen in Gelderland!