'PvdA geeft middelvinger naar kiezers'

Zo'n 85% van de mensen die stemden op onze poll vindt dat de PvdA verkeerd bezig is door op voorhand, ongeacht de inhoud, tegen elk voorstel van de PVV te stemmen

De PvdA maakte naar aanleiding van de ontstane ophef over uitspraken van PVV-leider Geert Wilders bekend met geen enkel PVV-voorstel meer in te stemmen, en 'sluit daarmee een deel van de bevolking die zij vertegenwoordigt bij voorbaat al uit', aldus gebruiker Energie in een reactie.

User Drakkuz: "De PvdA probeert nu over de rug van Wilders zieltjes te scoren. ze zijn zo hard op hun murfke gegaan bij de verkiezingen dat ze nu alles proberen om stemvolk naar hun kant te krijgen..."

ToySoldier1992 is er duidelijk over: "Lekker de democratie neerhalen, lekker bezig PvdA!"

"Ik snap het wel, de PVV heeft, ondanks de niet altijd slimme uitspraken van Wilders, regelmatig goede punten mbt het behouden van verpleeghuizen, zorg, ziekenhuizen etc.. Ze zijn daar best wel sociaal in. Dit in tegenstelling tot de PvdA, die hebben alle sociale principes laten vallen om maar mee te mogen doen met Rutte." voegt DrXLTrouble daaraan nog toe.

"Het is kinderachtig, een ondermijning van de democratie en een middelvinger naar de kiezers. Politiek onwaardig, die lui." reageert Angry_Bird.

Er zijn ook voorstanders. Zo stelt HarryVanDeSunwep dat het een goede zaak is. "laat het een boodschap zijn voor de potentiele PVV stemmers. Dan weet je dat een stem op de PVV zinloos is."